ad_sv.jpg

TIME TO ROCK FÅR EN FESTIVAL-APP!


Om man vill ha full koll på när våra 45 band på tre scener spelar, fördjupa sig i årets lineup, hitta generell info, få uppdateringar från festivalen, bonda med andra fans och t o m kunna skräddarsy sitt eget festivalschema med spelningar och kringaktiviteter, så blir detta möjligt i år tack vare ett samarbete med en ny app vid namn Bandbond!


Bandbond är ett svenskt initiativ och har sin bas i Göteborg. Förutom deras festival-verktyg, så kan man i appen bl a följa sina favoritband för att få alla uppdateringar, man hittar en global konsertkalender och kan följa nya skivreleaser - om man inte bara vill snacka hårdrock i appens passionerade community förstås. 


Appens senaste feature är ett verktyg för hårdrocksfestivaler och deras besökare. Man har med stor framgång arbetat med både svenska och internationella festivaler som Gefle Metal Festival, Ruhrpott Metal Meeting (GER) och Takedown Festival (UK), etc. Målet är att publiken ska kunna använda en och samma app oavsett vilken festival de besöker.

 

Time To Rock är på plats i appen och det ser grymt ut. Så ladda ner Bandbond redan nu för pepp och uppdateringar inför våra härliga dagar i juli!


Ladda ner Bandbond: https://app.bandbond.com/user/49088 

{{ message }}

OK