Praktisk information

Öppettider under festivalen

Entrén

Fredag (förfest) kl. 14.30 - 01.00
Lördag kl. 12.00 - 01.00

Söndag kl. 12.00 - 01.00

Måndag kl. 12.00 - 00.00

Biljettinlösen

Hämta armband & biljettförsäljning
Fredag kl. 13.00
Lördag kl. 11.00

Söndag kl. 11.00

Måndag kl. 11.00

Festivalcamping

Öppnar torsdag 4 juli kl. 12.00

Stänger 12.00 tisdag 9 juli
(Receptionen stänger 11.00)

Mer info om campingen kommer inom kort

Väskförbudet gäller även på Time To Rock Festival.


Vi har in i det sista försökt att få Polisen köpa våra argument mot väskförbudet, men nu har vi fått beslutet och måste förhålla oss till dessa regler.

 

Vi vet att flera inom branschen haft synpunkter och det finns en förhoppning att det kan bli förändringar, men just nu är det detta som gäller och blir det någon förändring så kommer vi såklart att meddela er detta illa kvickt.
Det innebär då att INGA väskor eller påsar får tas med in på festivalområdet. Detta gäller påsar och väskor i ALLA storlekar. Även en tom påse är förbjudet att ta med in. Plånbok eller en "liten necessär som får plats i fickan" är tillåtet.
Köper man något inne på festivalområdet (detta gäller även en väska eller en påse) så får man lov att använda dessa så länge man är inne, men man får då inte ta med den in igen.
Enda undantaget är om du behöver en väska för mediciner (mot uppvisande av intyg/recept) eller om du kommer med barn och behöver en skötväska. Du får även även ta in en "solstol i ett fodral" om fodralet endast innehåller en solstol.


Att i text försöka förklara reglerna i detalj är svårare än att hoppa stavhopp med en drinkpinne, men på Polisens webbsida finns reglerna som du kan läsa här:

 

Vi kommer att ha någon form av väskförvaring. Vi tittar på olika möjligheter.

Ordning & Regler

På Time To Rock Festival vistas det många människor på samma plats, därför är det viktigt med hög säkerhet. Visa hänsyn och var trevlig mot dina medmänniskor.

Vi jobbar aktivt med olika myndigheter, organisationer och andra ideella säkerhetsinsatser såsom polisen, socialen, sjukvården, ordningsvakter, gatevakter, nattvandrare och trygga tjejer, för att alla ska känna sig trygga på vår festival. Otillåtna föremål kommer att beslagtas och återlämnas ej, så lämna sånt hemma om du inte vill bli av med det. Barn under 3 år får ej komma in på festivalområdet. Se vår FAQ för mer information.

Handikappanpassning

För dig som har något fysiskt handikapp erbjuder vi parkering i direkt anslutning till entrén.

Området innehåller ej något hinder för rullstolsbundna.

Alla matvagnar är lättåtkomliga.

På området finns handikapp-ramp framför varje scen.

På campingen finns särskilda platser och toaletter avsedda för handikappade.

Vi erbjuder elanslutning på campingen vid särskilda behov.

nophoto.png

Fotografering

Varje år anlitar vi på Time To Rock Festival ett eget foto- och filmteam som har i uppdrag att filma och fotografera festivalen. Detta material används sedan på Time To Rock Festivals Instagram, Facebook, webbsida och i våra nyhetsbrev.

Är det så att Du INTE vill medverka på foto/film i våra kanaler, så är detta helt okej. Du kan isåfall göra det lite enklare för oss genom att hämta ut en NO-PHOTO BADGE när du kommer till vår festival. Sedan hänger du bara badgen runt halsen så vet både vi och fotograferna att du INTE vill medverka.

Om det skulle vara så att du har glömt att ha en NO-PHOTO BADGE på dig under festivalen och sedan hittar dig på en bild i någon av våra kanaler så kan du kontakta oss i efterhand på info@timetorock.se, ange vilken bild det är så plockar vi självklart bort bilden.

BARN I MÅLSMANS SÄLLSKAP

Barn under 13 år går in gratis i målsmans sällskap. Barnen måste ha godkända hörselkåpor på sig när man vistas på festivalområdet.
Barn under 3 år släpps ej in på festivalområdet.

{{ message }}

OK