Om oss

om0ss.jpgVi har varit en festival sedan 2006 och vår grundtanke är att vi vill göra en festival utifrån hur vi själva vill uppleva den. Det ska vara familjärt, med nära relation mellan arrangör och besökare. Vi vill också att ni ska känna en närhet till våra artister på scenen. Vi vill ge vår publik en optimal musikupplevelse och gott om plats för alla. Vi gillar verkligen inte trängsel, så vi vill inte ha långa köer till vare sig insläpp, knallar, barer eller matförsäljare. Vi vill att ni i publiken ska känna att de är ni som står i centrum och har det riktigt gott under helgen ni spenderar hos oss! Vårt mål är att varje år leverera den perfekta blandningen av rock, blues, klassisk hårdrock och heavy metal.

 

Time To Rock Festival har kallats för Sveriges bästa och gemytligaste rockfestival av festivalbesökarna. Vi tror att hemligheten kommer av vår goda service, fantastiskt vackra läge vi stranden till Helge Å och den familjära stämningen. Detta kommer vi att kämpa för inför varje festival. Låt oss tillsammans göra 2024 till det bästa festivalåret någonsin!

 

Festivalen drivs av den ideella föreningen F-yra. Denna förening anordnar flera musikarrangemang tillsammans med Knislinge Folkets Park där såklart Time to Rock Festival är det största arrangemanget.

 

TIME TO ROCK!

{{ message }}

OK