Festivalområdet

Time To Rock Festival ligger vackert beläget vi stranden till Helge Å som slingrar sig som en stor svart orm genom den skånska myllan. 2 mil från Kristianstad och det samma till Hässleholm.

Det första man möts av när man kommer till festivalområdet är huvudentrén och biljettombytet. Vägen som går utanför huvudentrén leder till campingen och där får man bara köra om man är campare eller om man bor på gatan (bilpass krävs).

 

När du kommit in så möts du av ett vackert grönområde och du befinner dig just då i Folkets Park. Det första du sen stöter på är vårt VIP-område och dit har man tillträde om man köpt en speciell VIP-biljett. Där inne erbjuds ett lite lugnare tempo, med sköna sittmöjligheter och god mat och dryck (större utbud) finns att köpa. Detta område har även artister och deras crew tillgång till.

 

När du tar till höger vid VIP-området så kommer du till området där vi har vår näst största scen, Falcon Stage. Där hittar du också bar, matknallar med blandat utbud och vårt officiella Merchandisetält där signeringar kommer att hållas och där både festivalens egen och artisternas merch säljs.

Från detta område finns det en passage mellan träden och där kommer du till området där vi har vår stora scen, Rock Kommander Stage och här hittar du självklart också mat, dryck och bar (18-årsgräns)! I andra änden av detta stora område hittar du Pirate Rock Stage!

 

Ett mysigt festivalområde där du har nära till både musik, camping, mat och dryck. Vi vill självklart att ni alla ska ha en underbar och gemytlig upplevelse! Er trivsel är det viktigaste för oss!

kart-26.jpg

{{ message }}

OK