Mat och merch på Time To Rock 2023

På denna sidan presenterar vi alla matknallar och vanliga knallar som kommer att vara på fesivalen i sommar. De är en viktigt del av den totala festivalupplevelsen och är värda att få sin 15 minutes of fame här på vår webbsida. Så får ni lite tips inför kommande sommars bästa festival!

STEAK 'N GRILL

grek_1.jpgSteak 'n Grill har sedan 2013 medverkat på de flesta festivaler värda att nämna i Sverige.
Hos oss har de varit i många år, och är en festival som de håller varmt om hjärtat! Kul att höra tycker vi!
 
Dom kan verkligen få en hårt rockande publik att bli mätt och belåten på kort tid då dom "blandar rock, själ och hjärta i vår matlagning" i sin matlagning.
 
I år har dom två enheter:
- Den klassiska American Burger, 180g burgare av färsk högrev
 
- Greek Gyros-Alla som varit i Grekland eller på dess öar har garanterat stiftat bekantskap med denna superba maträtt! En romantisk stund i munnen utlovas

steakngrill.se

HJORTKEBAB

hjort.jpgWannfors Catering AB har sålt mat på olika evenemang i hela Sverige sedan 1993, så i år firar dom 30 år . De var först i Sverige att sälja Tex-Mex mat på festivaler som höll i sig i 20 år och nu har deras grymma,  egenframtagna Hjort-kebab tagit över stafettpinnen.
Deras slogan är kort och gott: Gjort på Hjort

TOASTMANNEN

toast.jpgToastmannen är ett familjedrivet företag som knallat runt på Sveriges olika festivaler och evenemang i 10 år. Testa deras goda grillade baguetter eller deras populära Nachotallrik, dom har något för alla!

 

KING OF FRY

kof.jpgKing of Fry grundades 2019 och började med fish 'n chips i Helsingborg. Har på några år skapat en originell rätt med innovativa smaker, som växt sig stark, främst i Helsingborg. 
 
Under åren utvecklades konceptet  till "åhhh fan va gott det va"- mat, och menyn breddades för att nå ut till fler hungriga människor.
De kör dagens husman , smash burger och fisksoppa som stående på menyn numera.  Självklart finns det även vegetariska alternativ!
 
Som de själva säger:
"Vi är hungriga och hela tiden tänjer på gränserna på vad man egentligen kan servera från en food trailer på 8 kvadratmeter"  
 
Vi är hungriga och hela tiden tänjer på gränserna på vad man egentligen kan servera från en food trailer på 8 kvadratmeter  
Kocken har 30 års eftarenhet både i Sverige och utomlands. Har även medverkat i TV4:s Grillmästarna. 

MIKE FASHION

aftfy6v6_1.jpgMike Fashion har varit representerade på rockfestivaler runt om i Norden nu i 25 år. Deras sortiment sträcker sig från Black Metal till Rock 'n Roll. Deras storsäljare är TYGMÄRKEN i alla fomer och storlekar och ett knökfullt tält med rock merch är vad du kan förvänta dig. T-shirts, baseball shirts, hoodies och longsleeve T-shirts m.m. Alla åldrar är välkomna, då de även har ett stort utbud av t-shirts för barn. 

mikefashion.se

TPL RECORDS

tp4l_1.jpgEfter nästan 40 år i branschen är det nog få som inte känner till TPL Records. 1984 tog Micke Persson de första kliven till vad som skulle bli TPL, och sedan dess har han tuffat på utan något slut i sikte. Tidigare hade bolaget en fysisk butik i Motala, men idag sker all försäljning via postorder och inte minst på marknader och festivaler. Är du på en svensk festival är Micke definitivt där med sitt pick och pack, så självklart kommer han till oss i KNsilinge med i sommar. TPL är idag en av de mest etablerade distributörerna av hårdrock i Sverige.

tpl.se

{{ message }}

OK